WIFI-HOME: the home of the WIFI Thermostats

HomeKit NeoStat

 

Heatnet NeoStat Heatnet

 

Heatnet NeoStat Heatmiser

Heatnet NeoStat Heatmiser

Heatnet NeoStat Heatmiser

Heatnet NeoStat Heatmiser

Heatnet NeoStat Heatmiser

NEO Programmeerbare kamerthermostaten

Een programmeerbare kamerthermostaat is een programmeerapparaat en thermostaat in één.
Met het programmeerapparaat kunt u “Aan” en “Uit” periodes instellen die het best passen bij uw stijl van leven.
Een kamerthermostaat meet de luchttemperatuur en zorgt dat de verwarming aanslaat als de temperatuur lager is dan de ingestelde thermostaattemperatuur, en afslaat als de ingestelde temperatuur is bereikt.
Met een programmeerbare kamerthermostaat kunt u dus zelf kiezen op welke tijden de verwarming aan moet zijn en hoe warm het dan moet worden. Ook kunt u naar gelang uw wensen en voorkeuren verschillende temperaturen op verschillende momenten van de dag (en dagen van de week) instellen.
Een programmeerbare kamerthermostaat instellen op een hogere temperatuur heeft niet tot gevolg dat de kamer sneller warm wordt. Hoe snel de kamer warm wordt, hangt af van het ontwerp en de grootte van het verwarmingssysteem.
In dezelfde zin heeft het instellen van de thermostaat op een lagere temperatuur geen invloed op hoe snel de kamer afkoelt. Een programmeerbare kamerthermostaat instellen op een lagere temperatuur zorgt voor een lagere temperatuur in de kamer en bespaart energie.

De beste manier om uw programmeerbare kamerthermostaat in te stellen en te gebruiken is om voor de door u geselecteerde tijden de laagste temperaturen te vinden waarbij u zich prettig voelt en de thermostaat dan verder onaangeroerd zijn werk te laten doen.
Dat doet u het best door de thermostaat in te stellen op een lage temperatuur, bijvoorbeeld 18 °C, en elke dag één graad warmte toe te voegen totdat u de temperatuur bereikt waarbij u zich prettig voelt. U hoeft de thermostaat verder niet aan te passen. Aanpassingen boven die ingestelde temperatuur leiden uitsluitend tot energieverspilling en hogere kosten.
De thermostaat biedt de mogelijkheid om tussentijds het verwarmingsprogramma aan te passen door de instellingen tijdelijk op te heffen of de functie 'Temperatuur aanhouden' te gebruiken.
Programmeerbare kamerthermostaten hebben een vrije luchtcirculatie nodig om de temperatuur te kunnen meten en mogen dus niet bedekt worden door gordijnen of geblokkeerd door meubilair.
Plaatsing van de thermostaat dicht bij een elektrische haard of tv-toestel, of vlak bij muur- of tafellampen, kan de werking van de thermostaat eveneens negatief beïnvloeden.

NeoStat Thermostaten

De NeoStat biedt een nog slimmere manier om uw verwarming vanaf elke mogelijke locatie te regelen.
De NeoStat is een 230V thermostaat met een spanningsvrije schakelaar. De NeoStat communiceert met de neoHub en andere NeoStats in uw huis en creëert op die manier een volledig controleerbaar verwarmingsnetwerk.
Eenvoudige installatie is een van de belangrijkste aspecten van Neo. NeoStat is speciaal ontworpen om een oude driedraads thermostaat te vervangen. Na koppeling van een zone aan de NeoHub kan de NeoStat op afstand bediend worden.
Laat u verrassen hoe simpel het regelen van uw verwarming vanaf uw Smartphone kan zijn! De NeoStat kan worden ingesteld voor gebruik als een thermostaat of als een timer. U kunt er dus ook andere functies mee bedienen, zoals bijvoorbeeld uw verlichting ... Met NeoStat kan het allemaal!

Technische specificaties

 • Functies: Prachtig ontwerp met soft touch-toetsen
 • Niet-programmeerbaar of 5/2-daagse, 7-daagse of 24-uurs programmering
 • Programma-intervallen van 5 minuten
 • Zelflerende optimale start
 • 4 comfortniveaus per dag
 • "Temperatuur aanhouden"-functie
 • Vakantiefunctie Automatisch blauw achtergrondlicht (gaat uit na 30 seconden)
 • Verzonken montage °C/°F keuzeoptie
 • Pincodefunctie Vorstbeveiliging
 • ?Geen vast IP-adres nodig
 • ?Geen port forwarding instellen op de router
 • De verwarming kan ook geregeld worden indien er geen internetverbinding is. Het is in dat geval alleen niet mogelijk de verwarming op afstand te bedienen
 • Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van de NeoStat

Wat is een draadloos netwerk?

NeoStats maken gebruik van een draadloos netwerk en kunnen op die manier signalen versturen en ontvangen via andere thermostaten binnen het netwerk.
Het signaal wordt doorgegeven van de ene thermostaat naar de andere totdat het zijn eindbestemming bereikt.
Deze methode van communiceren zorgt voor een groter communicatiebereik, terwijl het in vergelijking met standaard RF-thermostaten een betere netwerkstabiliteit garandeert.
Het draadloos-netwerksymbool verschijnt wanneer het apparaat communiceert met de NeoHub. Als de verbinding met de neoHub wordt verbroken, verdwijnt het symbool.

NeoHub - Neo System Gateway

De NeoHub is de toegangspoort tot het Neo-systeem en verschaft afstandsbediening voor alle in uw huis geïnstalleerde NeoStats.
De NeoStat biedt een nog slimmere manier om uw verwarming vanaf elke mogelijke locatie te regelen.

Bekijk hier onze video en laat u verrassen door hoe simpel het regelen van uw verwarming vanaf uw Smartphone kan zijn!

Technische specificaties

De NeoHub wordt aangesloten op uw breedbandrouter en is draadloos verbonden met de NeoStats in uw huis.
Het belangrijkste aspect van de NeoHub is dat er geen specialistische computerkennis voor nodig is.
U sluit hem eenvoudigweg aan op uw router, maakt verbinding met uw Neo-account op uw Android of iOS-apparaat en vanaf dat moment kunt u uw verwarming en warmwatervoorziening regelen vanaf elke willekeurige locatie.

Vorstbeveiliging

Neostat Vorstbeveiliging Heatnet Zelfs wanneer het display van de Neostat thermostaat wordt uitgeschakeld, blijft de thermostaat de temperatuur in uw huis te bewaken.
Als de temperatuur onder de instelling "vorstbeveiligingsgrens" komt, zal de Neostat automatisch de verwarming op een lage temepratuur activeren en er zo voor zorgen, dat uw huis veilig en droog, zonder verspilling van overbodige energie, vorstvrij blijft.

Optimum Start

Neostat Optimale start Heatnet De Neostat thermostaat calculeert de tijd, die voor een temperatuursverhoging van de ruimte met 1 graad Celsius nodig is en gebruikt deze informatie om de tijd, die nodig is om de ingestelde temperatuurwaarde te bereiken in.
Het enige wat u hoeft te doen is het programma van de instellingen, die u wilt bereiken in te stellen en de Neostat thermostaat schakelt automatisch uw verwarmingsinstallatie in op de tijd die nodig is om ervoor te zorgen de gewenste instellingen worden bereikt.
Andere merken noemen dit "zelflerend". Is er bijvoorbeeld een kwarier nodig om de ruimte op de ingestelde temperatuur te verwarmen, dan schakelt de Neostat een kwartier voor het ingestelde tijdstip automatisch in.

Multi-zone Controle

Neostat Heatnet In woningen waarin temperatuurzones zijn toegepast worden meerdere Neostat thermostaten toegepast en zijn deze allemaal via de NEO-App te controleren en te regelen.
Het instellen van de zones kan snel en eenvoudig op de Neo-App gebeuren.
De Neo-App biedt een eenvoudige bediening van meerdere zones of, indien dat wordt gewenst, zelfs van meerdere woningen, direct vanaf uw smartphone of tablet.

Global Commando

Neostat Heatnet Met deze handige functie kan men bij toepassing van meerdere verwarmingszones, de opdrachten voor meerdere zones tegelijk toepassen.
Bijvoorbeeld, als u onverwacht uitgaat en later thuis komt, kunt u snel en gemakkelijk de instellingen wijzigen op al de verwarmingzones met het "globale commando". Met één wijziging stelt u dus de temperatuur in alle zones tegelijk opnieuw in.

Koeling nader verklaard

NeoStats hebben een optie voor koelingsregeling.
De koelingsmodus dient allereerst in het thermostaatfunctiemenu te worden ingeschakeld.
De koeling kan uitsluitend vanaf de neoApp of neoChill worden geactiveerd.
In de koelingsmodus zal de neoStat constant de ingestelde koelingstemperatuur aanhouden.
Als de koelingsfunctie is uitgeschakeld, heeft de thermostaat geen ingestelde koelingstemperatuur en kan de koeling dus ook niet geregeld worden.

NeoKit 1 Wit of zwart

De NeoKit 1 omvat een NeoStat en een NeoHub.
Daarmee kunt u uw verwarmingssysteem regelen vanaf elke willekeurige locatie.
Uw systeem upgraden is heel simpel: u hoeft slechts uw huidige thermostaat te vervangen door de nieuwe NeoStat en de NeoHub aan te sluiten op uw router.
Vanaf dat moment kunt u uw verwarmingssysteem regelen vanaf uw mobiele iOS- of Androidapparaat.
Neo werkt op basis van een netwerk en routeert de communicatiegegevens binnen uw huis via andere NeoStats.
Aangezien de NeoHub communiceert met de Neostat Cloud-server is technische computerkennis niet vereist en heeft u evenmin een vast IP-adres nodig.

Systeemfuncties

 • Flexibele programmering: U kunt uw NeoStat instellen in 5/2-daagse, 7-daagse of 24-uurs modus.
  • 5/2 is ideaal als uw schema gedurende de week verschilt van dat in het weekend.
  • 7-daagse programmering is uitstekend geschikt voor mensen die elke dag een ander schema hebben
  • de 24-uurs modus heeft elke dag dezelfde instellingen: perfect voor mensen die de meeste dagen thuis zijn.
 • Comfortabele temperatuur: Er zijn 4 comfortniveaus per dag, zodat u bijvoorbeeld kunt zorgen dat het huis een aangename temperatuur heeft als u opstaat; iets minder warm is als u op uw werk bent; lekker warm is als u 's avonds relaxt en 's nachts weer koel is.
 • Easy Away – Uw verwarming uitzetten moet geen lastige opgave zijn; als het dat wel is bent u minder geneigd om het te doen. Met de 'Easy Away'-functie van Neo kunt u uw verwarming uitzetten vanaf elke willekeurige locatie.
  Ook in 'weg'-modus kunt u uw verwarming regelen en biedt Neo vorstbeveiliging voor uw huis.
 • Handige profielen: Comfortniveaus moeten herprogrammeren elke keer als uw schema verandert, is met Neo niet meer nodig.
  Een profiel bestaat uit verscheidene comfortniveaus die op elk gewenst moment vanaf de app kunnen worden geactiveerd.
  Altijd up-to-date
 • Uw neoHub downloadt automatisch de laatst beschikbare functieverbeteringen en oplossingen voor systeemfouten en werkt automatisch alle NeoStats in uw huis bij.
 • Kloksync: Uw NeoHub haalt de tijd van het internet en corrigeert uw NeoStats automatisch op basis van uw locatie.
 • Publieke API: de publieke API ("Application Programming Interface") maakt integratie tussen externe ontwikkelaars en de NeoHub mogelijk.
  Er is Cloud-serverintegratie beschikbaar voor goedgekeurde ontwikkelaars op basis van redelijk gebruik (Fair Usage Policy).
Copyright (c) 2017 Heatnet VOF