WIFI-HOME: the home of the WIFI Thermostats

Heatnet NeoStat Heatnet

 

 • WIFI NeoStat uitgebreide info

 • WIFI NeoStat prijzen/bestellen

  Heatnet NeoStat Heatnet

   

  Heatnet NeoStat Heatmiser

  Heatnet NeoStat Heatmiser

  Heatnet NeoStat Heatmiser

 • Heatnet NeoStat Heatmiser

  VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW ELEKTRISCHE VERWARMING

  Via WIFI te bedienen, Elektrisch schakelen

  Wat wilt u via uw smartphone of tablet schakelen?

  • infrarood verwarmingspanelen?
  • elektrische vloerverwarming?
  • terrasverwarming?
  • verdeeld over verschillende ruimten?
  • per thermostaat tot een vermogen van 3600 Watt?
  • elektrische vormen van verwarming gecombineerd met verwarming op uw CV-ketel?
  • allemaal op 1 APP op afstand bedienbaar?

  Het is allemaal mogelijk met de Neostat E thermostaat !

  Iedereen die wel eens elektrische vloerverwarming of infrarood stralingspanelen heeft gekocht of geinstalleerd kent het "probleem" dat er eigenlijk maar weinig op de markt is om de elektrische verwarming goed te kunnen regelen.
  Slechts een klein aantal fabrikanten bieden thermostaten van een hoge kwaliteit aan voor deze specifieke verwarmingssystemen.

  Heatnet streeft er voortdurend naar om probleemoplossende producten op de markt te brengen.
  Elektrische verwarmingssystemen staan meer dan ooit in de belangstelling door de toename aan het opwekken van elektriciteit via zonnepanelen en windenergie.
  De zogenaamd "slimme" thermostaten, die op de markt verschijnen, zijn zonder uitzondering, ongeschikt voor het regelen van elektrische verwarmingssystemen.
  Zo "slim" zijn ze dus ook weer niet.....

  Heatnet biedt een aantal thermostaten, die geschikt zijn om elektrische verwarmingssytemen via het internet te regelen.

  NEOSTAT E-thermostaat

  Heatnet biedt de NeoStat-E: een thermostaat, geschikt voor elektrische verwarming, voorzien van een externe sensor (temperatuurvoeler).
  De NEOSTAT-E bevat alle hoogwaardige functies, die u mag verwachten van een programmeerbare kamerthermostaat, maar daarnaast nog veel meer.

  Via de WIFI functie is deze NEOSTAT-E thermostaat geschikt om uw elektrische verwarmingssystemen te bedienen met uw smartphone of tablet: waar en wanneer u maar wilt.
  Nu dus ook volledige controle over uw elektrische verwarming !

  De NeoApp voor Android, Apple en Windows is gratis te downloaden uit de AppStore, GooglePlay en Amazon AppStore.

  De APP is speciaal ontworpen om het programmeren en wijzigen van verwarming instellingen intuïtief en eenvoudig te maken voor iedereen.

  U kunt nieuwe programma-instellingen snel maken of de instellingen via je Smartphone veranderen. Is er een onverwachte verandering in de planning of neemt het weer een onverwachte wending, u kunt snel en eenvoudig via smartp[hone of tablet nieuwe commando's sturen

  Heatnet NeoStat Heatnet

  Meent u dat deze NeoStat-E met Smartphone controlle-functionaliteiten een dure aangelegenheid zal zijn? Niets is minder waar !!
  Deze geavanceerde thermostaat is verrassend betaalbaar en biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in vergelijking de concurrentie, die veelal ongeschikt zijn voor deze troepassingen.

  De NeoStat-E biedt veel interessante functies zoals: diverse tijdsinstellingen per dag, vorstbescherming en een vakantieprogrammering.
  De NeoStat-E bewaakt en regelt nauwkeurig de vloertemperatuur, zodat er geen gevaar van beschadiging van de vloer bestaat.
  Een stroomsterkte tot 16A (ca. 3600 Watt bij 230 Volt) elektrische verwarming is direct schakelbaar vanuit de NeoStat-E.

  Heatnet NeoStat Heatnet

  NeoStat-E ook geschikt voor zoneregeling

  Met de NeoStat-E is het ook mogelijk om via één APP op uw telefoon of tablet, de temperatuur in diverse ruimten te regelen.
  Het is zelfs mogelijk om verschillende verwarmingssystemen (elektrisch en/of verwarming op gas o.i.d.) te regelen via dezelfde APP en dan nog in verschillende ruimten!
  Dit opent natuurlijk vele regelmogelijkheden: op afstand bent u in staat om diverse ruimten te regelen, of ze nu elektrisch of op andere wijze worden verwarmd.

  Als u bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming in uw serre, keuken of eetkamer hebt en de CV-ketel met radiatoren in de andere kamers, ook dan kunt u met de NeoStat-E alles via één APP regelen.

  Elektrische verwarming en verwarming via de CV-ketel of stadsverwarming kunnen samen via één APP geregeld worden !

  De NeoApp laat via uw smartphone of tablet alle instellingen in alle verwarmingszones duidelijk zien en het is ongelooflijk eenvoudig om instellingen in een afzonderlijke zone of in het gehele systeem gelijktijdig te veranderen.

  Deze echt nuttige NeoApp functies optimaliseren gegarandeerd het comfort in uw woning en besparen u zeker geld op uw energierekening.
  Functies die de zogneaamd "slimme" thermostaten niet hebben: deze zijn bijvoorbeeld niet zo "slim" dat ze de temperatuur in diverse ruimten onafhankelijk van elkaar kunnen instellen en regelen.

  Copyright (c) 2015 Heatnet VOF